Sarajevo

Svečana promocija Programa „Zdravo jedi, zdravo rasti“

U okviru svečanog otvaranja skupa, prisutnima će se obratiti: federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić, federalni ministar zdravstva Rusmir Mesihović, direktor Zavoda za javno zdravstvo FBiH Željko Ler i predstavnica UNICEF-a u BiH Florence Bauer

Slika

U  utorak, 15.04.2014. godine, u Hotelu „Bosnia“ (Kulovića 9), u Sarajevu, sa početkom u 10:00 sati, biti će održana svečana promocija Programa „Zdravo jedi, zdravo rasti“, kao integrisanog, intersektorskog programa federalnih ministarstava obrazovanja i nauke i zdravstva te Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH koji je usmjeren unapređenju zdravlja djece predškolskog i školskog uzrasta.

U okviru svečanog otvaranja skupa, prisutnima će se obratiti: federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić, federalni ministar zdravstva Rusmir Mesihović, direktor Zavoda za javno zdravstvo FBiH Željko Ler i predstavnica UNICEF-a u BiH Florence Bauer.

Inače, cilj Promocije je, pored ostalog, da se sve zainteresirane odgojno-obrazovne ustanove upoznaju sa inicijativom Svjetske zdravstvene organizacije „Odgojno-obrazovne ustanove – prijatelji zdrave ishrane“, kao i sa načinom njene implementacije u Federacije Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.