Sunčica Delibegović

Rođena 1968. godine u Tuzli, gdje je završila Srednju muzičku školu. Pedagošku akademiju Univerziteta u Tuzli završava 1989. godine, a kasnije Filozofski fakultet. Zaposlena je u JU OŠ “Jala” u Tuzli, gdje radi kao učiteljica. Ponosna je građanka Grada Tuzle, grada otvorenih vrata za sve dobronamjerne ljude. U društvenom životu Grada Tuzla čuva i njeguje principe multietničnosti i antifašizma. Kao aktuelna vijećnica inicirat će i podržavati društvene akcije u cilju poboljšanja kvaliteta odgoja i obrazovanja, zalagat će se za depolitizaciju škola kao osnovnog puta ka kvalitetnijoj školi.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu