Banja Luka

Suljkanović sa predsjednicom Vlade Republike Slovenije

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj situaciji u Doboju nakon poplava i stanju u kojem se trenutno nalaze kako objekti, tako i stanovništvo.

Slika

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović, zajedno sa gradonačelnikom grada Doboja Obrenom Petrovićem i ministrom za izbjegla i raseljena lica RS Davorom Čordašom, primio je predsjednicu Vlade Republike Slovenije Alenku Bratušek u Doboju.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj situaciji u Doboju nakon poplava i stanju u kojem se trenutno nalaze kako objekti, tako i stanovništvo.

Potpredsjednik Suljkanović je izrazio svoju zahvalnost narodu Slovenije koji su među prvim reagovali i pomogli građanima Doboja, ali i ostalim žrtvama nepogoda kako u RS, tako i u cijeloj BiH, a posebna zahvalnost pripada gradu Celje, zbratimljenom gradu Doboja.

Premijerka Bratušek se uvjerila da je stanje na terenu puno lošije od onog što mediji prikazuju, ali je takođe i ohrabrena činjenicom da se život polako počinje normalizovati.

Premijerka je obećala da će učiniti sve što bude u njenoj moći da se pomoć njene države Slovenije i dalje nastavi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.