Banja Luka

Suljkanović sa članovima udruženja bh. građana u austrijskom Ennsu

Na sastanku je razgovarano o stanju u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, jer, kako sami članovi kažu, oni žele da pomognu i teško im je zbog trenutne situacije u kojoj se nalazi cijela BiH.

Slika

Na poziv članova Udruženja građana iz Bosne i Hercegovine „Džemal Bijedić“, potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović boravio je jučer u austrijskom gradu Ennsu.

Na sastanku je razgovarano o stanju u Republici Srpskoj i  Bosni i Hercegovini, jer, kako sami članovi kažu, oni žele da pomognu i teško im je zbog trenutne situacije u kojoj se nalazi cijela BiH.

-Istaknuli su da bi bilo potrebno da, barem jednom godišnje, lokalne zajednice zakažu sastanke sa predstavnicima klubova iz dijaspore, koji gravitiraju prema toj zajednici, kako bi zajednički došli do određenih rješenja i na taj način bolje otvorili vrata za ulaganja i zajedničku saradnju – saopćeno je iz Suljkanovićevog kabineta.

Ukazali su i na potrebu  formiranja ministarstva za dijasporu koje bi sigurno otklonilo mnoge nedostatke u odnosu dijaspore prema BiH, a također i BiH prema dijaspori.

Predstavnici Udruženja su  zahvalili potpredsjedniku Suljkanoviću na posjeti, u nadi da će se njihove želje, ka boljoj saradnji, prepoznati na području Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, jer samo ujedinjeni možemo ubrzati pozitivne promjene u BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.