Doboj

Suljkanović na otvaranju renovinarnog dječijeg obdaništa u Doboju

Na svečanom otvaranju obdaništa, pored Suljkanovića, prisustvovao je i šef kooperacija u delegaciji EU Melvin Asin, kao i brojne druge zvanice iz javnog života Doboja, saopćeno je iz Kabineta potpredsjednika RS-a

Slika

Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović izjavio je da  današnje otvaranje renoviranog obdaništa u Doboju pokazuje da se nakon majskih poplava život uveliko vraća u taj grad.

Vrtić ponovo počinje sa radom zahvaljujući pomoći Evropske unije.

Na svečanom otvaranju obdaništa, pored Suljkanovića, prisustvovao je i šef kooperacija u delegaciji EU Melvin Asin, kao i brojne druge zvanice iz javnog života Doboja, saopćeno je iz Kabineta potpredsjednika RS-a.

Ovo obdanište je prvo na području tog grada koje je ranovirano, a očekuje se da će, najkasnije do početka oktobra, u funkciju staviti još jedno veliko obdanište.

Zahvaljujući donatorima širom svijeta, Doboj, ali i drugi gradovi širom BiH, polako se vraćaju u život tako da sada lokalne, entitetske i državne vlasti trebaju da preduzmu sve neophodne korake kako se elementarne nepogode, u ovim razmjerama,više ne bi dešavale na području cijele BiH, navodi se u Suljkanovićem saopćenju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.