Doboj

Suljkanović i ambasador Slovenije u BiH o obnovi Doboja nakon poplava

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj situaciji u gradu nakon poplava, a Suljkanović i Petrović su izrazili zahvalnost narodu i Vladi Republike Slovenije na nesebičnoj pomoći za sve poplavljene u Doboju, RS i cijeloj BiH.

Slika

Ambasador Slovenije Iztok Grmek posjetio je danas Doboj gdje se sastao sa potpredsjednikom Republike Srpske Enesom Suljkanovićem i gradonačelnikom Doboja Obrenom Petrovićem.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj situaciji u gradu nakon poplava, a Suljkanović i Petrović su izrazili  zahvalnost narodu i Vladi Republike Slovenije na nesebičnoj pomoći za sve poplavljene u Doboju, RS i cijeloj BiH.

Ambasador Grmek je istakao da je pozitivno iznenađen kako se život polako vraća u Doboj i da se mnogo toga uradilo od njegove zadnje posjete, nedugo nakon poplave, saopćeno je iz kabineta entitetskog potpredsjednika.

Razgovaralo se i o projektima bitnim za oporavak grada.

Nakon ovog sastanka, potpredsjednik RS i ambasador Grmek su posjetili Osnovnu školu „Dositej Obradović“ iz Doboja za koju je slovenačka ambasada, na inicijativu Suljkanovića, obezbjedila 10.000 eura koji će biti utrošeni za nabavku opreme za kabinete.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.