Šta se dešava sa obrazovanjem u Gradačcu?

Nakon direktora JU OŠ “Dr. Safvet-beg Bašagić” ostavku je podnio i VD direktor škole JU OŠ “Ivan Goran Kovačić” Alen Mulić (nedavno je i prethodnik Alena Mulića direktor Esed Karić podnio ostavku na mjesto direktora). Ostavke su podnijete zbog toga što ne žele da učestvuju u nelegalnim radnjama tj. pritisku da nelegalno zaposle određene ljude pred izbore od strane ministra MUP-a TK Huseina Topčagića. Jedan direktor Ivan Goran Kovačića je već podnio ostavku zbog pritisaka oko nelegalnih radnji vezanih za parking pored te škole. Kako saznajemo za direktoricu će biti postavljena J.Ć iz Tuzle koja će kada završi posao otići u Tuzlu, a nama ostaviti haos.

Isto tako, Zlatan Muratović (SBB) ministar obrazovanja TK ne može pobjeći od odgovornosti da to sve nijemo posmatra, i dopušta da se na jedan takav bezobrazan i prljav način pravi vojska glasača za predstojeće izbore.

Želimo naglasiti da ćemo se suprotstaviti ovakvom kriminalu preko predstavnika u Općinskom vijeću, preko OO SDP BiH Gradačac, kao i predstavnika SDP BiH u Vladi TK. Obrazovanje je stub svakog društva i bez njega se sve može lako da uruši, zbog toga ćemo se svim silama boriti protiv ovakvog tipa otvorenog kriminala!

OO SDP BiH Gradačac – tim za informisanje

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.