Srednja mješovita škola u Jajcu je posljednji bastion odbrane od podjela u našem društvu

 Na nastavku prekinute sjednice Skupštine SBK/KSB održane u ponedjeljak, 20.03.2017. godine, zastupnici Socijaldemokratske partije BiH u Skupštini SBK/KSB nisu podržali Odluku o osnivanju lovišta koju je predložila Vlada SBK/KSB. Prijedlog Vlade SBK/KSB je bio takav da je dijelio lovišta na nacionalnoj osnovi. Stav Predsjedništva KO SDP BiH SBK/KSB je jasan“ JEDNA OPĆINA- JEDNO LOVIŠTE“.
Isti dan, na 21.sjednici Skupštine SBK/KSB vladajuća većina SDA i HDZ je donijela Odluku o izmjeni i dopuni odluke o osnivanju „Srednje mješovite škole“ Jajce. Na ovaj način SDA je nastavila tamo gdje je stao HDZ. SDA je pokretač podjele škole u Jajcu. Predsjedništvo SDP BiH SBK/KSB daje punu podršku učenicima u Jajcu koji se bore za isti cilj kao i mi socijaldemokrati, da ne dođe do podjele ove škole.
Srednja mješovita škola u Jajcu je posljednji bastion odbrane od podjela u našem društvu.
Zaustavili smo podjelu lovišta, vratiti ćemo i jedinstvo u školama.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu