Almir Babajić

Sramota je šta se radi građanima Zenice

Diana Bešić, predsjedavajuća Gradskog vijeća Zenica, kaže za Oslobođenje da je za utorak, 7. juni, sazvala sastanak Radnog predsjedništva na kojem treba da se dogovori datum održavanja nastavka 49. i 50. sjednice Vijeća.

Podsjetimo, 11. juna trebalo je da se desi promocija četvrte većine, odnosno grupe vijećnika koja odlučuje u GV-u Zenica. Najavljena je smjena Bešićke (A SDA) i dva člana Radnog predsjedništva Emine Tufekčić i Ekrema Ćosića (oboje iz SDA), na čija mjesta su trebali doći Almir Babajić (SDP), odnosno Sabina Delić (Snaga centra) i Meliha Salčinović (Naša stranka). No, to se nije desilo.

– Sramota je da se ovo radi građanima Zenice. U oktobru ćemo svi obećavati nešto, a sad kad smo trebali, nismo radili. Naravno, građani su mogli vidjeti ko je šta radio. Molim Boga, nadam se i vjerujem da će se nakon lokalnih izbora stvari promijeniti nabolje, govori Almir Babajić, šef Kluba SDP-a.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu