SDP i DF Brčko

Spriječiti podjelu zemlje i odlazak mladih iz Bosne i Hercegovine

Posljednjih nekoliko dana rukovodstva DF i SDP BiH Brčko distrikt BiH obišli su organiazcije u MZ Klanac, Kolobara, Brčko Novo i Meraje.

Delegacije su predvodili predsjednici; Zijad Ražanica i Suad Burić. Građani, simpatizeri i članovi naše dvije organizacije su u otvorenim razgovorima iskazali nezadovoljstvo stanjem u državi Bosni i Hercegovini kao i Brčko distriktu BiH.

Poseban naglasak stvljen je na veliki odlazak mladih iz BiH, upošljavanje isključivo po političkoj pripadnosti, te ogroman kriminal i korupciju prilikom trošenje budžetskih sredstava.

Istaknuta je potreba ujedinjavanja svih građanski opredjeljenih partija, intelektualaca, akademske zajednice i nevladinih organizacija kako bi se spasila država Bosna i Hercegovina, od podjela i potpunog propadanja.

Rukovodstva naše dvije organizacije će nastaviti obilazak preostalih osnovnih organizacija u Brčko distriktu BiH, a nakon toga izvršiti analizu i odrediti pravce daljeg djelovanja.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu