OO SDP Lukavac

Spremni smo za odmjeravanje političke snage sa SDA!

Na održanom sastanku OO SDP BiH Lukavac, OO DF Lukavac i OO SDU Lukavac jednoglasno je donesen stav da je SDA Lukavac uz podršku mentora Mirsada Kukića povukla očajnički potez pokušaja opoziva načelnika Edina Delića. Ovaj potez je logičan slijed politike blokade i destrukcije SDA. Očekivali smo ovakav rasplet situacije i pružamo potpunu i neupitnu podršku načelniku Deliću.

Na odmjeravanje političke snage protiv SDA Lukavac i njihovih satelita smo spremni zbog budućnosti naše općine. Istina, ovaj politički meč koji organizuje SDA Lukavac građane Lukavca će koštati dosta novaca i vremena što će usporiti progresivan napredak općine.

Edin Delić kao načelnik svih građana općine Lukavac u veoma kratkom periodu ima zapažene rezultate, bez obzira na sve opstrukcije SDA Lukavac i njezinih satelita. SDA Lukavac opozivom želi blokirati pozitivan napredak i rad u interesu građana, a što su građani općine Lukavac prepoznali.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu