Goražde

Skupština BPK-a izabrala Emira Fraštu za Dom naroda

Izbor je izvršen nakon što je Centralna izborna komisija BiH, nakon provjera, ovjerila dostavljene kandidatske liste za delegate u Dom naroda iz reda Ostalih u skupštinama Bosansko-podrinjskog i Unsko-sanskog kantona.

Slika

Skupština Bosanskopodrinskog kantona izabrala je danas Emira Fraštu za delegata u Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine iz reda ostalih naroda.

To je učinjeno na vanrednoj sjednici Skupštine u Goraždu.

Izbor je izvršen nakon što je Centralna izborna komisija BiH, nakon provjera, ovjerila dostavljene kandidatske liste za delegate u Dom naroda iz reda Ostalih u skupštinama Bosansko-podrinjskog i Unsko-sanskog kantona. 

Na ovaj način nastavljen je proces posrednih izbora predviđen za drugi krug popune Doma naroda Parlamenta FBiH. 

Prema saopćenju Centralne izborne komisije, žrijeb o dodjeli mandata delegatima iz reda Ostalih bit će u ponedjeljak, 12. januara u Sarajevu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.