SKOK realizovan i u Prijedoru

U sklopu realizacije Socijaldemokratskog kratkog otvorenog kursa, koji se održava u gradovima i opštinama širom BiH, uspješno je završena edukacija i u Prijedoru.

Cilj SKOK-a jeste upoznavanje osnovnih principa socijaldemokratije, istorije i savremenih izazova SDP-a. Učesnici su imali priliku da međusobno diskutuju i razmjene iskustva, gdje su jasno pokazali opredjeljenost za principe socijaldemokratije, koji predstavljaju temelj svakog zdravog društva.

Mladi su pokazali želju za promjenama i težnju ka aktivnim učestvovanjem u reformama kako bi naše drušvo postalo ekonomski jako i kako bi se stvorlo sigurno okruženje za život i ostanak u državi. Njihov prvi korak nakon uspješnog pohađanja SKOK-a, će biti učešće na naprednijim edukacijama tokom 2018. godine.
Edukaciju su održali Marina Kucalović i Aiman Sawanda.

Zaključak održanog SKOK-a je bio da se moramo aktivnije uključiti u politički život i kreirati budućnost za sebe i po svojoj mjeri!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu