Sjednica Predsjedništva OO SDP Travnik održana u Osnovnoj organizaciji Karaula

Predsjedništvo Općinske organizacije SDP BiH Travnik je sinoć održalo sjednicu u Osnovnoj organizaciji SDP BiH Karaula, a u proteklih mjesec dana su održane sjednice i u OsO SDP BiH Turbe i Han Bila.

Sjednicama su prisustvovali i naši članovi i simpatizeri. Cilj ovih posjeta OsO jeste da se formiraju i imenuju nova rukovodstva u Osnovnim organizacijama, kako bismo što uspješnije realizovali aktivnosti koje nam predstoje, i za svaku OsO su imenovani koordinatori koji su zaduženi da u narednom periodu formiraju nova rukovodstva.

Razgovaralo se o strategijama pomoću kojih ćemo ostvariti što bolji rezultat na predstojećim Lokalnim izborima, ali i o problemima sa kojima se suočavaju stanovnici u ovim mjesnim zajednicama.

Članovi Predsjedništva OO SDP BiH Travnik će u narednom periodu intenzivno nastaviti obilazak svih MZ i održavati sastanke sa našim članstvom, te nastojati pomoći im u rješavanju problema u onom kapacitetu sa kojim OO SDP BiH Travnik raspolaže, a naročito kroz aktivnosti naših vijećnika u Općinskom vijeću Travnik i zastupnika u Skupštini SBK/KSB.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu