Sjednica Predsjedništva OO SDP Travnik održana u Osnovnoj organizaciji Karaula

Predsjedništvo Općinske organizacije SDP BiH Travnik je sinoć održalo sjednicu u Osnovnoj organizaciji SDP BiH Karaula, a u proteklih mjesec dana su održane sjednice i u OsO SDP BiH Turbe i Han Bila.

Sjednicama su prisustvovali i naši članovi i simpatizeri. Cilj ovih posjeta OsO jeste da se formiraju i imenuju nova rukovodstva u Osnovnim organizacijama, kako bismo što uspješnije realizovali aktivnosti koje nam predstoje, i za svaku OsO su imenovani koordinatori koji su zaduženi da u narednom periodu formiraju nova rukovodstva.

Razgovaralo se o strategijama pomoću kojih ćemo ostvariti što bolji rezultat na predstojećim Lokalnim izborima, ali i o problemima sa kojima se suočavaju stanovnici u ovim mjesnim zajednicama.

Članovi Predsjedništva OO SDP BiH Travnik će u narednom periodu intenzivno nastaviti obilazak svih MZ i održavati sastanke sa našim članstvom, te nastojati pomoći im u rješavanju problema u onom kapacitetu sa kojim OO SDP BiH Travnik raspolaže, a naročito kroz aktivnosti naših vijećnika u Općinskom vijeću Travnik i zastupnika u Skupštini SBK/KSB.