Vojin Mijatović

Shvatite da nemamo rezervnu državu, Hrvatska i Srbija nas smatraju plemenima!

Odluka Hrvatske vlade o pooštravanju mjera na granicama sa susjednim zemljama izazvala je burne reakcije. Najviše su negodovali turisti koji su planirali provesti odmor na hrvatskoj obali ili su već unaprijed rezervisali smještaj. Na odluku susjedne Hrvatske nisu ostali imuni ni bh. političari, uglavnom su negodovali, ali iz različitih razloga.

O ovoj temi se oglasio i potpredsjednik SDP-a, Vojin Mijatović, koji je odluku Hrvatske uzeo kao dokaz da nas komšije smatraju plemenima. Njegov stav o ovoj ali i prethodnim odlukama Hrvatske i Srbije prenosimo u cjelosti:

-Poslednja odluka Hrvatske ali i stotine odluka pre ove, kako Hrvatske tako i Srbije, pokazuju samo da nas komšije smatraju plemenima. Tek kad shvatimo svi u BiH da nemamo rezervnu državu počećemo živeti kao ljudi. BiH je nasa država!!!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu