Nermin Nikšić

Set antikoruptivnih zakona ispunjava evropske standarde

Izrazio je nadu da će zakoni dobiti većinsku podršku članova Predstavničkog doma kao što je odobren i Vladin prijedlog da u današnjem dnevnom redu Doma budu po hitnom postupku

Slika

Federalni premijer Nermin Nikšić izjavio je danas novinarima da set antikoruptivnih zakona, koji je na prijedlog njegove Vlade na dnevnom redu današnje sjednice Predstavničkog doma Federalnog parlamenta u Sarajevu, ispunjava evropske standarde.

Izrazio je nadu da će zakoni dobiti većinsku podršku članova Predstavničkog doma kao što je odobren i Vladin prijedlog da u današnjem dnevnom redu Doma budu po hitnom postupku.

Shodno tome, premijer smatra da neće uspjeti pokušaj proceduralnog "odugovlačenja" onih snaga u Parlamentu kojima nije cilj donošenje ovakvih zakona.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.