Senad Šmigalović

Rođen 05.07.1972. godine u Tojšićima. Osnovnu školu završio u Tojšićima, srednju Elektrotehničku u Tuzli, fakultet Političkih nauka – odsjek sigurnost u Sarajevu, pohađao i uspješno završio školu NATO – snaga u Minhenu (Njemačka) 2005. godine i završio III stepen turskog jezika u Istanbulu (Turska) 1997 – 1998. godine. Oženjen, otac troje djece. Pripadnik Armije Republike Bosne i Hercegovine od 08.04.1992. godine do 22.04.1996. godine. Nakon rata angažovan u Oružanim snagama vojske Federacije Bosne i Hercegovine. Kao pripadnik armije više puta nagrađen, dobitnik je najvećeg ratnog priznanja A RBiH „Zlatni ljiljan“, dobitnik ručnog sata sa posvetom u profesionalnoj jedinici Vojske Federacije BiH od Ministra odbrane F BiH. Za postignute rezultate u čišćenju terena od minsko – eksplozivnih sredstava, odlikovan medaljom za zasluge Vojske Pensilvanije – SAD. Vanredno unaprijeđen u čin Majora Oružanih snaga BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu