Ismet Lulić

Šef kluba vijećnika OO SDP BiH Jablanica u radnoj posjeti Beču i SPO-u

Delegacija SDP BiH koju je činio i Šef kluba vijećnika OO SDP BiH Jablanica Ismet Lulić, prošle sedmice je bila u radnoj posjeti Beču i tamošnjoj sestrinskoj Socijaldemokratskoj partiji Austrije, SPO. Domaćin prvog radnog dana bila je Generalna sekretarka Austrijskih socijaldemokrata, Andrea Brunner, a potom je delegacija SDP BiH imala i sastanak sa bivšom zamjenicom gradonačelnika Beča, Renate Brauner.

Drugi dan radne posjete je obilovao važnim sastancima, pri čemu se razgovaralo i o konkretnim zajedničkim projektima.
Potom je uslijedilo i prisustvo sjednici Gradskog vijeća Beča, gdje su članovi naše delegacije imali priliku razgovarati sa zastupnicima, te steći dodatna znanja i iskustva o radu ovog organa. Poseban akcenat prilikom svih razgovora sa austrijskim zvaničnicima, ticao se mladih, njihovog obrazovanja i učešća u javnom životu. Na kraju posjete naša delegacija je uzela učešće u humanitarnom koncertu koji je organizovala Bosansko-hercegovačka kulturna platforma.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu