Sedma Konvencija FOM SDP BiH u Sarajevu 23.februara

Predsjedništvo Foruma mladih SDP BiH donijelo je Odluku o održavanju 7. Izvještajno-izborne Konvencije Foruma mladih SDP BiH.

Konvencija će se održati 23.februara u Sarajevu u čijem radu će učestvovati 368 delegata iz lokalnih organizacija, rukovodstva FOM-a, vijećnika i odbornika, zastupnika i članova Glavnog odbora iz reda mladih.

Na Konvenciji će biti razmatran Izvještaj o radu dosadašnjeg rukovodstva na čelu sa predsjednikom Damirom Filipovićem, Program i Rezolucije FOM-a.

Konvencija će birati novog predsjednika, potpredsjednike, generalnog sekretara i članove nadzornog odbora.

Preko 12.000 članova Foruma mladih SDP BiH ima mogućnost kandidovanja i svoje kandidature za jednu od pozicija mogu dostaviti na mail sekretarijat@sdp.ba najkasnije do 10.02.2019.godine


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu