SDP Vogošća podsjetila na značaj 8. marta

Osmi mart predstavlja datum koji je sinonim borbe za ženska prava sažet u jedan dan, ovaj dan svakako treba cijeniti i iznova podsjećati na stalnu borbu, pogotovo zato što ona neprestano treba i mora da traje.

SDP Vogošća je tim povodom organizovao podjelu karanfila i letaka koji opisuju značaj 8. marta u borbi za jednakost žene u društvu.

“Cilj nam je bio da na naš način obilježimo ovaj važan datum i ukažemo na položaj žene u našem društvu. Ovom aktivnošću željeli smo skrenuti pažnju da se svi moramo uključiti ka stvaranju odgovorne zajednice i uvjeta u njoj gdje su žene ravnopravne sa muškarcima.”, rekla je Jasmina Mujezin, članica Predsjedništva SDP Vogošća.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu