OO SDP BIH VISOKO

SDP Visoko osuđuje napad na crkvu u Čekrekčijama

Povodom vandalskog i ljudskom razumu neshvatljivog čina paljenja pravoslavne crkve u naselju Čekrekčije Općinski odbor Socijaldemokratske partije BiH Visoko izražava svoje duboko žaljenje što još uvijek postoje oni koji nepoštivanjem tuđih bogomolja i religije zapravo pokazuju kako ne poštuju svoje.

Najiskrenije se nadamo brzoj i efikasnoj istrazi i otkirivanju počinitelja ovog gnusnog djela uz nadu da ovaj čin zasigurno bolesnog uma neće ostaviti dublje posljedice na međunacionalne odnose u ovom našem naselju i općini. Od drugih vjerskih zajednica očekujemo solidarnost i nedvosmislenu osudu a građanima pravoslavne vjeroispovijesti upućujemo izraze naše podrške.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu