KO USK

SDP USK bogatiji za jednog zastupnika i tri vijećnika

Danas je održana sjednica Općinskog odbora SDP BiH Velika Kladuša na kojoj je Socijaldemokratskoj partiji Bosne i Hercegovine zvanično pristupilo 6 novih članova.

SDP BiH je pristupio poslanik u Skupštinu USK i delegat u Domu naroda FBiH Anel Šahinović, te predsjedavajući Općinskog vijeća Velika Kladuša Fikret Bašić, vijećnica u Općinskom vijeću Velika Kladuša Asmira Ćerimović, vijećnik Sabahudin Omeragić, bivši savjetnik općinskog načelnika iz oblasti budžeta i finansija Aladin Ćerimović i Denis Osmankić.

Na prošloj sjednici Općinskog odbora dosadašnji predsjednik Općinske organizacije Adel Eskić je dao ostavku zbog nespojivosti funkcije predsjednika Općinske organizacije sa budućim angažmanom, a za vršioca dužnosti predsjednika izabran je Ibrahim Kajtazović – Bato.

Ovim pristupanjem se nastavlja kadovsko jačanje Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu