KO SDP HNK

SDP traži završetak konstituisanja Skupštine HNK

KO SDP HNK traži hitno sazivanje sjednice u kojem bi se završilo konstituisanje Skupštine HNK, imenovalo rukovodstvo i skupštinske komisije.

Očekujemo od SDA i HDZ da prestanu sa neodgovornim blokadama i opstrukcijama na štetu građana Kantona.

Pozivamo ih da konačno imenuju rukovodstvo Skupštine u skladu sa ranijim političkim dogovorom, te omoguće normalno zakazivanje sjednica zakonodavnog organa.

Još jednom ih podsjećamo da su dužni, kao izborni pobjednici, sjesti za stol i razgovarati, a ne jedni drugima pisati kritike putem saopštenja.

Podsjećamo ih da porodilje čekaju svoj zakon, bolnice finansijska sredstva, policija komesara i svoje zakonske odbore, policajci penzije, mladi policajci zakonite ugovore i plate.

Nadamo se da su svjesni činjenice  da njihov nerad i  prepucavanje svaki dan iz našeg Kantona otjera jednu porodicu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu