SDP Tešanj svečano obilježio 25. novembar – Dan državnosti BiH

Općinska organizacija SDP BiH Tešanj je nizom aktivnosti obilježila 25. novembar – Dan državnosti BiH.
U stranačkim prostorijama upriličena je Svečana sjednica Predsjedništva OO SDP BiH Tešanj, na kojoj je kao gost prisustvovao i akademik dr. Mirko Pejanović.

Svečana sjednica je bila i prilika da se skromnim poklonom zahvalimo drugu Emiru Unkiću – Debi za uspješno dugogodišnje obavljanje dužnosti organizacionog sekretara i tehničkog referenta u našoj Organizaciji.

Nakon svečane sjednice uslijedilo je polaganje cvijeća na Centralno spomen obilježje, kao i na Partizansko spomen obilježje u Tešnju.

Veliki broj članova i aktivista OO SDP BiH Tešanj prisustvovao je i tribini „ Izgradnja državnosti Bosne i Hercegovine u NOB-u i socijalističkoj Jugoslaviji“ gost: akademik dr. Mirko Pejanović, u organizaciji Centra za kulturu i obrazovanje Tešanj.

Program obilježavanja Dana državnosti BiH je zaključen druženjem koje je organizovano u Društvenom centru Dobropolje – Mekiš.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu