SDP Sanski Most protiv povećanja naknada za rad vijećnika i vijećnica

Vijećnici SDP-a na sjednici Općinskog vijeća Sanski Most su glasali protiv Odluke o utvrđivanju visine naknade vijećnicima i članovima komisije, kojom je planirano povećanje
naknada za 112 KM, sa dosadašnjih 388 na 500 KM.

Kategorički su zahtjevali da se data sredstva preusmjere na druge budžetske linije i projekte od interesa za građane i građanke Sanskog Mosta. Zahvaljujući oštrim diskusijama opozicije spriječeno je povećanje naknada.

U periodu kada se općina Sanski Most suočava sa brojnim socioekonomskim problemima te prekomjernim odlaskom mladih i čitavih porodica u inozemstvo, vijećnici SDP-a osuđuju sraman prijedlog Kluba SDA u Vijeću


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu