Saša Magazinović za agenciju Patria

SDP ojačan dočekuje jesen, politički protivnici nisu uspjeli u svojim namjerama

Saša Magazinović izabran je na današnjoj konstituirajućoj sjednici, održanoj u Centrali SDP-a u Sarajevu, za novog-starog predsjednika Glavnog odbora Socijaldemokratske partije BiH.
On je u izjavi za Patriju kazao da su konstituiranjem organa SDP završili proces unutarstranačkih izbora.

“I slobodan sam reći ojačani dočekujemo jesen kada kreću pripreme za lokalne izbore. Drago mi je da danas konačno možemo reći da brojni pokušaji političkih protivnika da se na različite odnose aktivno uključe u unutarstranačke procese u SDP-u nisu uspjeli.

SDP je još jednom pokazao svoju snagu i potvrdio se kao najjača građanska politička organizacija u Bosni i Hercegovini”, kazao je Magazinović.

Nedavno reizabrani predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić predložio je Sašu Magazinovića kao kandidata za predsjednika Glavnog odbora SDP-a BiH, a njegov izbor je na današnjoj partijskoj sjednici očekivano ozvaničen.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu