SDP održao sastanak sa predsjednicima osnovnih organizacija na temu Budžeta Općine Kalesija za 2018. godinu!

Općinski odbor SDP BiH Kalesija održao je sastanak sa predsjednicima osnovnih organizacija SDP-a u Kalesiji na temu Budžeta Općine Kalesija za 2018. godinu, a sve u cilju ozbiljne i kvalitetne pripreme za decembarsku sjednicu Općinskog vijeća na kojoj će biti razmatran Prijedlog Budžeta Općine Kalesija za 2018. godinu.

Na ovom sastanku, predsjednik OO SDP BiH Kalesija Dževad Hadžić, istakao je dosadašnju izvrsnu saradnju sa osnovnim organizacijama, te podcrtao da najveći broj prijedloga dođe upravo „s terena“ tj. iz osnovnih organizacija.

Također, predsjednik Hadžić pozvao je sve građane naše općine da putem e-maila: [email protected] ili direktno u prostorije OO SDP BiH Kalesija (Adresa: Ul. Senada Požegića, br.1 75260 Kalesija) dostave svoje prijedloge za Budžet Općine Kalesija za 2018. godinu, kako bi SDP kao politička partija koja participira u Općinskom vijeću pokušao ugraditi te stavke u budžet.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu