GRADSKI ODBOR SDP BIH BANJA LUKA

SDP je protiv režima koji vlada strahom i fašizmom

Nastavlja se kampanja lažnih vijesti režimskih medija i agencija. Lažima i prljavom kampanjom, u saradnji sa sitnim karijeristima, falsifikatorima koje je SDP BiH izbacio iz svojih redova, režimske sluge pokušavaju zaustaviti nezaustavljivo.

U posljednjem prljavom pokušaju diskreditacije SDP BiH i Gradskog odbora u Banjaluci, režim je u saradnji sa izbačenim članom SDP-a falsifikovao potpise članova SDP da bi prikazao navodno iščlanjivanje i osipanje gradske organizacije. Zbog falsifikovanja potpisa članova SDP, naš pravni tim će podnijeti krivične prijave protiv počinioca i o daljem toku događaja obavijestiti javnost. Još jednom napominjemo da su dva člana Glavnog Odbora SDP-a, izbačeni iz SDP BiH prije 2 mjeseca zbog nedostojnog ponašanja, kršenja statuta i vrijednosti SDP.

Također, ovom prilikom želimo se zahvaliti režimskom megafonu i fabrici laži, agenciji SRNA , na pomenutoj vijesti, jer još jednom želimo napomenuti da je u Republici Srpskoj na vlasti režim koji vlada strahom i fašizmom. Šta je drugo nego fašizam kada režim odbija uhvatiti ubice djeteta, a prijeti njegovom ocu koji traži pravdu? Šta je drugo nego fašizam kada režim brani djeci da jezik koji uče u školi zovu imenom kojim žele? Još jače ćemo nastaviti pružati OTPOR, jer straha više nema. Narod u Republici Srpskoj zaslužuje život dostojan svakog normalnog čovjeka u 21.vijeku, a ne režim koji vlada strahom i lažima, kako bi nastavio gomilati svoje bogatstvo preko leđa građana koje pretvara u najveću sirotinju Evrope.

Urednicima i novinarima režimskog megafona SRNA poručujemo da se ne sekiraju oko članstva SDP-a u Banja Luci, jer je u stalnom porastu. Bolje vam je da se brinete za 130. 000 ljudi koji su napustili Republiku Srpsku u proteklih 5 godina, dok vi služite režimu.

OTPOR protiv režima!
Sa režimom se ne pregovara, režim se ruši!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu