Manifestacija “Odbrana Bosne i Hercegovine – Igman 2017”

SDP Centar Sarajevo položio cvijeće na Igmanu

Naša delegacija predvođena dvostrukim Zlatnim ljiljanom i članom Predsjedništva SDP Centar Zvonkom Ivišićem i Zlatnim ljiljanom dr. Radivojem Jadrićem, potpredsjednikom SDP Centar, položila je cvijeće na spomen obilježje poginulim borcima na Velikom Polju.
Ovogodišnja, tradicionalna manifestacija ima za cilj da okupi preživjele učesnike odbrane naše države iz svih njenih krajeva koji će evocirati uspomene i sjećanja na teške godine borbe naših naroda protiv agresora te upoznati mlade generacije sa značajem herojske borbe u sudbonosnim danima odbrane kako Igmana tako i glavnog grada i države Bosne i Hercegovine.
Sa Igmana je poslana poruku mira i poruka da borce koji su dali živote nećemo nikada zaboraviti.

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu