Manifestacija “Odbrana Bosne i Hercegovine – Igman 2017”

SDP Centar Sarajevo položio cvijeće na Igmanu

Naša delegacija predvođena dvostrukim Zlatnim ljiljanom i članom Predsjedništva SDP Centar Zvonkom Ivišićem i Zlatnim ljiljanom dr. Radivojem Jadrićem, potpredsjednikom SDP Centar, položila je cvijeće na spomen obilježje poginulim borcima na Velikom Polju.
Ovogodišnja, tradicionalna manifestacija ima za cilj da okupi preživjele učesnike odbrane naše države iz svih njenih krajeva koji će evocirati uspomene i sjećanja na teške godine borbe naših naroda protiv agresora te upoznati mlade generacije sa značajem herojske borbe u sudbonosnim danima odbrane kako Igmana tako i glavnog grada i države Bosne i Hercegovine.
Sa Igmana je poslana poruku mira i poruka da borce koji su dali živote nećemo nikada zaboraviti.