GO SDP Banja Luka

SDP će imati kandidata za gradonačelnika Banja Luke

Održana je vanredna sjednica rukovodstva Gradske organizacije SDP BiH Banja Luka. Izabrano je novo rukovodstvo na čelu sa Aleksandrom Vukovićem, a za potpredsjednike su izabrani Olgica Tešić, Damir Muhović i Lejla Miletić. Generalni sekretar organizacije je Branislav Vukelja.

Iz članstva SDP BiH je isključen bivši predsjednik gradske organizacije Aleksandar Došenović, zbog izdajničkog prelaska u stranku direktora zatvora u Banja Luci.

Njegov postupak je čin najveće izdaje i shodno tome naš odgovor će uslijediti i prema izdajniku, ali i stranci direktora zatvora.

Na sjednici je usvojena i izborna strategija i operativni plan za lokalne izbore 2020.

Proces kandidovanja za lokalne izbore, unutar Gradske organizacije završava do kraja maja, kada će organizacija izaći u javnost sa imenima koja će biti na listi SDP BiH!!!

SDP BiH Banja Luka izlazi samostalno na izbore i imaće kandidata za gradonačelnika Banja Luke.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu