SDP BiH USK čestitao Međunarodni dan žena

“Međunarodni dan žena – 8. mart već desetljećima se obilježava kao praznik koji slavi društvena, ekonomska i politička dostignuća žena. No, unatoč dugom i teškom putu kojim su žene širom svijeta prošle u borbi za ekonomsku neovisnost, političku i socijalnu ravnopravnost, ovaj praznik još nam uvijek služi i kao opomena na svakodnevno ugrožena prava naročito zaposlenih žena.

Stoga, s  neizmjernim poštovanjem, svima Vama koje svakodnevno kroz društveni angažman, poslove koje obavljate, kroz uloge majke i žene, pokazujete hrabrost i odlučnost, da istrajete  u  neprekidnoj borbi za društvo temeljeno na principima rodne jednakopravnosti i međusobne solidarnosti, borbi za Vaša prava i bolji položaj svih žena u bosanskohercegovačkom društvu uz poruku da u toj borbi niste same,  povodom  8. marta – Međunarodnog dana žena upućujem najiskrenije čestitke!”

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.