OO SDP BiH Stari Grad

SDP BiH temelji kampanju na ispunjenim obećanjima

Ovo je prvi put da jedna stranka polaže račun građanima nakon svog mandata. Prvi put u posljednjih 20 godina da neko izađe pred ljude, kaže im šta je radio u proteklom periodu i tek na osnovu toga pokaže šta će raditi u budućnosti“, zaključio je Hadžić u svom obraćanju.

Slika

Sinoć je u kino sali Doma za kulturu na Vratniku 200 stolica bilo premalo da bi se smjestili svi simpatizeri SDP-a. Domaćin skupa bila je Opštinska organizacija Stari Grad, a prisutnima su se obraćali kandidati iz ove općine i rukovodstvo partije, koji se nalaze na listama za kantonalni, federalni i državni nivo vlasti.

Sa bine su poslane jasne poruke o nedopustivosti daljnjeg cijepanja i dijeljenja Bosne i Hercegovine te o neophodnosti nastavka progresa kojim je SDP BiH poveo zemlju.

Prisutnima se na skupu prvo obratio Husein Čengić, predsjednik Osnovne organizacije Vratnik i Haris Lulić, predsjednik Opštinske organizacije SDP Stari Grad Sarajevo.

Priliku za obraćanje su imali kandidati iz Starog Grada koji su građanima prenijeli svoje vizije i namjere, za šta će se boriti i na kom polju će raditi ukoliko budu izbrani na predstojećim izborima. U ime rukovodstva stranke prisutnima su se obratili Fikret Musić, Svetozar Pudarić, Besima Borić, Damir Mašić, Saša Magazinović i Damir Hadžić.

„Ovo je prvi put da jedna stranka polaže račun građanima nakon svog mandata. Prvi put u posljednjih 20 godina da neko izađe pred ljude, kaže im šta je radio u proteklom periodu i tek na osnovu toga pokaže šta će raditi u budućnosti“, zaključio je Hadžić u svom obraćanju.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.