Sarajevo

SDP BiH najoštrije osuđuje sinoćnju provalu u vozilo Denisa Bećirovića

SDP BiH također apelira na određene medije da prestanu sa špekulacijama da je naručilac ovog krivičnog djela neko iz struktura ove partije, jer ovaj slučaj ni na jedan način nije povezan sa djelovanjem i radom Denisa Bećirovića u SDP BiH

Slika

Socijaldemokratska partija BiH najoštrije osuđuje sinoćnju provalu u vozilo Denisa Bećirovića, zvaničnika SDP BiH, i nada se da će policijske snage Tuzlanskog kantona, ali i ostale nadležne policijske institucije, što prije pronaći počinioce ovog krivičnog djela.

Zanimljvo je da je provala u vozilo nastupila tek nekoliko dana nakon što je Bećirović prestao sa mandatom predsjedavajućeg Parlamentarne skupštine BiH te nakon što mu je, zbog završetka tog mandata, uskraćena službena policijska pratnja.

SDP BiH također apelira na određene medije da prestanu sa špekulacijama da je naručilac ovog krivičnog djela neko iz struktura ove partije, jer ovaj slučaj ni na jedan način nije povezan sa djelovanjem i radom Denisa Bećirovića u SDP BiH.

Socijaldemokratska partija BiH, također, osuđuje i nedavni pokušaj atentata na Dianu Kajmaković, tužiteljicu Tužilastva BiH, što je još jedan dokaz da su nezavisno sudstvo i nepotkupljivi tužioci u našoj zemlji i dalje trn u oku onima koji su se ogriješili od zakone BiH.                                                                             

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.