GO SDP Banja Luka

SDP BiH dobio 78 novih članova u Banja Luci

SDP BiH je od danas brojniji za 78 članova u Banja Luci. Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić i predsjednik GO SDP Banja Luka Vojin Mijatović danas su upriličili kolektivno pristupanje za nove članove u partijskim prostorijama u Banja Luci.

Ovo je nastavak širenja SDP BiH po cijeloj Bosni i Hercegovini, koji je intenziviran u posljednjoj godini, kada je SDP značajno obogatio svoje članstvo diljem BiH, a naročito prema centrima u kojima je slabije bio prisutan.

Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić se zahvalio novim članovima kao i gradskoj organizaciji i poručio kako je ovo „još jedna potvrda da SDP, kao naša velika porodica, svakim danom postaje sve veća“.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu