Ojačana saradnja kroz rad Općinskog vijeća Kiseljak

SDP BiH i DF Kiseljak nastavljaju zajedničku saradnju

Rukovodstva općinskih organizacija SDP BiH i DF Kiseljak 12. decembra su održali radni sastanak na temu Prijedlog Budžeta Općine Kiseljak za 2018 godinu. Pored rasprave i prijedloga za poboljšanje budžetskih stavki u korist građana Općine Kiseljak, razgovarano je i o političkoj situaciji na području Kiseljaka.

Sa sastanka se izašlo sa jedinstvenim stavom da se Kiseljak nalazi u teškoj situaciji, zbog senzacionalističkih medijskih natpisa o tome kako se u Kiseljaku dešavaju nacionalna previranja.

Tome pomažu stranke koje su dugogodišnji koalicioni partneri na području cijelog Srednjobosankog kantona, kao i da nadležne vlasti, koje ne rade ništa da zaustave odlazak sve većeg broja mladih osoba iz Kiseljaka.

SDP BiH Kiseljak I DF Kiseljak će insistirati na stvaranju povoljnog životnog ambijenta u Kiseljaku, te se u potpunosti svojim građanima stavljaju na raspolaganje, kako bi svojim kapacitetima pomogli da se iznađu što bolja rješenja za probleme građana Kiseljaka.
SDP BiH i DF Kiseljak su usaglasili i predložili dva zajednička amandmana na Budžet Općine Kiseljak i nastavljaju potpunu saradnju ljevice u Kiseljaku.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu