KO SDP Sarajevo

SDA ne odustaje od napada na nebošnjake u Sarajevu

KO SDP BiH Sarajevo najoštrije osuđuje ponovni napad SDA na SDP-ovog šefa Kluba zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo Igora Stojanovića.

Jučerašnja objava na društvenoj mreži Facebook od strane Elvisa Kondžića, šefa kabineta predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, kojom se šef Kluba poslanika u Skupštini Kantona Sarajevo Igor Stojanović izjednačava sa Miloradom Dodikom, u najmanju ruku je ogavna, ali također pokazuje da SDA ne odustaje od napada na nebošnjake u Sarajevu.

Iako je Igor Stojanović maloljetni borac Armije RBiH, dokazani patriota države Bosne i Hercegovine, za SDA to nije dovoljno jer ne pristaje na patriotizam po njihovoj mjeri.

Stojanović je postao meta SDA onog trenutka kada je u Skupštini Kantona Sarajevo počeo postavljati neugodna pitanja u vezi kriminala SDA-ovih dužnosnika, kao i inicirati sjednicu na kojoj bi se raspravljalo o katastrofalnim uslovima liječenja i odlasku kadrova na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Tražimo javno izvinjenje Elvisa Kondžića, ali i SDA, jer su ovim uvrijedili sve pripadnike Armije BiH koji su, zajedno sa Igorom Stojanovićem, branili državu Bosnu i Hercegovinu.

Također, ovim putem im poručujemo da neće ni Igoru ni ostalim SDP-ovkama i SDP-ovcima začepiti usta svojim prijetnjama, lažima i medijskim harangama, jer građa i naše zemlje zaslužuju da čuju istinu o svemu onome što oni godinama rade suprotno interesima istih.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu