OO SDP Jablanica

SDA je skupa sa svojim satelitima još jednom pokazala da za jablaničke privrednike ima dvostruke aršine

Imajući u vidu loš položaj u kojem se nalazi jablanička privreda, a koji je dodatno otežan pandemijom koronavirusa, a uvažavajući sve aspekte poslovnog ambijenta, OO SDP BIH Jablanica je u proteklom periodu pokušala neke od ovih problema delegirati pred Općinsko vijeće.

Nažalost, jablanička vladajuća većina nije dozvolila da se jedno od gorućih pitanja uvrsti u dnevni red jučerašnje sjednice , da se na taj način uopšte otvori, a kamoli raspravi.

Prvenstveno i samo s ciljem zadržavanja postojećih radnih mjesta, željeli smo da se izmjenama Plana o korištenju javnih površina, omogući poslovanje privrednom subjektu koji može poslužiti kao primjer zakonitog poslovanja.

Ipak, SDA je skupa sa svojim satelitima još jednom pokazala da za jablaničke privrednike ima dvostruke aršine, a da je priča o očuvanju radnih mjesta samo bajka za naivne.

Certifikati o povoljnom poslovnom ambijentu ostaju samo mrtvo slovo na papiru i nalaze se u dubokoj sjeni političke podobnosti Stranci demokratske akcije, koja, kada je u pitanju razvoj Jablanice nema niti ideju, niti viziju.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu