Posjeta u okviru projekta “Otvoreni parlament”

Saša Magazinović ugostio učenike iz Danske

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine (PSBiH) i predsjednik Glavnog odbora Socijaldemokratske partije BiH Saša Magazinović susreo se danas sa učenicima Hoje – Taastrup Gymnasium iz Danske, koji su najvišu državnu zakonodavnu instituciju posjetili u okviru projekta “Otvoreni parlament”.

Tokom otvorenog razgovora, Magazinović je odgovarao na širok spektar pitanja o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, poziciji i djelovanju državnog parlamenta, zatim socijalnoj politici, kao i naporima koji se čine na putu naše zemlje ka euroatlantskim integracijama.

Izražavajući zadovoljstvo efektima posjeta i vrlo otvorenom komunikacijom sa poslanikom Magazinovićem, gosti su se zahvalili na srdačnom dočeku, kao i pruženim infomacijama koje će, kako su rekli, doprinjeti njihovom boljem razumijevanju cjelokupnog razvoja i stanja u BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.