Samed Mehmedović

Rođen 20.08.1964. godine u Kugama općina Srebrenik. Srednju ekonomsku školu završio u Srebreniku i srednju saobraćajnu školu u Zagrebu. Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Tuzli završio studij i stekao zvanje nastavnika tehničkog obrazovanja. Završio Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu i stekao zvanje diplomiranog pravnika. Položio pravosudni ispit. U radnom odnosu od 1985. godine, radio na poslovima nastavnika matematike i fizike u JU Osnovna škola „Duboki Potok“ u Dubokom Potoku. Trenutno zaposlen u JP Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine, d.o.o. Sarajevo u Tuzli. Objavio nekoliko naučnih radova iz oblasti prava. U slobodno vrijeme bavi se pčelarstvom i lovom i aktivni je član lovačkog društva „Majevica“ Srebrenik u kojem je obnašao i dužnost predsjednika udruženja. Zalagat će se za maksimalno zakonito, svrsishodno i transparentno donošenje odluka u cilju stvaranja ambijenta za prosperitetan privredni razvoj naše općine s posebnim akcentom na stvaranju preduslova za bržu i efikasniju registraciju malih i srednjih preduzeća u cilju povećanja finansijske moći općine u cjelini.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu