Posjeta ministarstva zdravstva

Rusmir Mesihović danas u Ljubljani, Zagrebu i Orašju

Poslije sastanka u Zagrebu, ministri Mesihović i Ostojić zajedno će posjetiti područja pogođena poplavama u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini (Posavina)

Slika

U sklopu regionalne saradnje u oblasti zdravstva, izaslanstvo Federalnog ministarstva zdravstva, predvođeno ministrom Rusmirom Mesihovićem, sastat će se danas u Ljubljani s izaslanstvom Ministarstvom zdravlja Republike Slovenije.

Tema razgovora bit će podrška Republike Slovenije zdravstvenom sustavu Federacije BiH, prije svega,u područjima koja su pogođena poplavama, priopćeno je Federalnog ministarstva zdravstva.

Nakon toga, izaslanstvo Federalnog ministarstva zdravstva imat će sastanak u Zagrebu s ministrom zdravlja Republike Hrvatske Rajkom Ostojićem, a tema razgovora bit će higijensko-profilaktičke mjere u poplavama ugroženim područjima, s posebnim naglaskom na dezinsekciju.

Poslije sastanka u Zagrebu, ministri Mesihović i Ostojić zajedno će posjetiti područja pogođena poplavama u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini (Posavina).

Dolazak u Orašje se planira oko 15.15 sati gdje će biti održan sastanak sa županijskim ministrom zdravstva Blažom Župarićem, stoji u priopćenju.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu