Doboj

RO SDP BiH Doboj organizovao obuku mladih za izradu projekata

Regionalni odbor SDP BiH Doboj, u saradnji sa Regionalnim odborom FOM SDP Doboj, organizovao obuku za izradu projekata za mlade SDP-a sa područja ove regije.

Danas je održan prvi od četiri modula na kojem će 15 mladih, iz Doboja i Teslića, imati mogućnost da od vrhunskih stručnjaka besplatno nauče kako pisati projekte i na taj način aktivno se uključe u razvoj svoje lokalne zajednice.

Da li će aktivnosti koje se trenutno vode oko približavanja naše zemlje Evropskoj Uniji otvoriti vrata preostalim IPA fondovima, koje još uvijek ne možemo koristiti, ne znamo, ali želimo da osposobimo mlade ljude koji će spremno dočekati taj napredak BiH i da preko kvalitetnih projekata pomognemo našoj Regiji.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu