Režim u RS-u počeo uklanjanje živih i mrtvih

Danas sa tugom i žalošću javljamo da je poslije duge i teške bolesti umrla Republika Srpska, po ustavu  Republika svih njenih građana. Istovremeno se konačno porodila njihova republika, republika ubica, narkodilera i jednoumlja. Njen osnivač, kum i babica je SNSD na čelu sa Miloradom Dodikom, smrtonosnim virusom pokojne Republike.
Danas je režim počeo uklanjanje i živih i mrtvih koji ne misle kao Milorad Dodik. Danas je režim počeo uklanjanje slobode, časti, prkosa, ponosa i dostojanstva sa Davidovog trga a sve da bi mogao slaviti nove godine i osigurati Dodiku opušteno postrojavanje njegovih zombija za dan Republike. Ipak nema mjesta na trgu za čovjeka, oca i borca za istinu Davora Dragičevića i svih onih koji ga podržavaju u isto vrijeme kad tamo želi biti i Milorad sa svitom svojih postrojenih zombija jer u ovoj pokojnoj republici, zombiji su važniji od ljudi.
Važnost ovog procesa koji je započeo SNSD se ogleda u tome da danas nisu birali koga će da uhapse i da li je to po zakonu ili ne i da li je to na pravdi boga ili ne. Krenuli su redom. S ponosom u ovom tužnom času možemo reći da su se članovi SDP svrstali na stranu ljudskog roda. U trenutku kada su hapsili Branislava Borenovića, poslanika u Narodnoj skupštini RS i članovi SDP su im postali smetnja i mete kao nepodobni svjedoci i potencijalna pretnja. Po našim informacijama priveden je i Vojin Mijatović, potpredsjednik GO SDP i jedan od najglasnijih protivnika ovog jednoumlja u RS.

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu