Refik Lelić

Rođen 1962. godine u Bihaću. Samostalni poduzetnik. Završena srednja stručna sprema. Oženjen, otac dvoje djece. Učesnik rata do 1992. do 1996. godine. Član partije od 1982. godine. Trenutne partijske funkcije: Potpredsjednik OO SDP BiH Cazin, član Općinskog odbora, član predsjedništva, član KO SDP BiH USK- a. Partijske funkcije koje sam obavljao: politički sekretar OO SDP BiH Cazin, član Općinskog odbora, član predsjedništva, te predsjednik Osnovne organizacije SDP Ostrožac u periodu od 2008.  do 2013. Godine. Izabrane funkcije: vijećnik u Općinskom vijeću Cazin i zamjenik predsjedavajućeg OV Cazin od 2012. godine. Kao vijećnik kroz svoj rad zalagao se za: unaprjeđenje infrastrukturnih projekata od kojih je većina realizirana kroz rad kluba SDP-a u Općinskom vijeću, takođe kroz budžet općine Cazin nastojao sam povećati grantove za najugroženije kategorije stanovništva npr: oboljelih od malignih oboljenja, boračke populacije i sl.