Refik Avdić

Rođen 19.03.1962.godine u Tarevu. Osnovnu školu završio u Stuparima, srednju ekonomsku školu u Kladnju, zvanje profesora stekao na Filozofskom Fakultetu Univerziteta u Tuzli. Zaposlen je  u JU „Centar za socijalni rad“ Kladanj , na dužnosti direktora (drugi mandat), te aktuelni predsjedavajući Općinskog vijeća Kladanj i predsjednik Općinske organizacije SDP Kladanj. U političkom radu ima dugogodišnje iskustvo, te je u periodu od 2000 do 2004. godine  bio vijećnik u OV Kladanj, a od 2006 do 2010.godine poslanik je Skupštine TK. U ratu od 1992 – 1995.godine obavljao dužnost komandanta bataljona.U proteklom periodu obavljao je i dužnosti: predsjednika MZ Tarevo i predsjednik  Crvenog krsta Općine Kladanj,predsjednika komisije za rad, zdravstvo i socijalnu politiku Skupštine TK.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu