Realizovan SKOK u Sanskom Mostu

Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs održan je 10. aprila i u Sanskom Mostu. Širenje dobrih ideja i pozitivne priče se nastavlja.

U razgovoru sa učesnicima uspjeli smo da saznamo kako je odlazak mladih uticao na samu opštinu i njen razvoj, uviđajući koliko je potrebno raditi na poboljšanju uslova života građana. Za to je potreban sistem koji će obezbjediti slobodu i jednakost svih građana jedne države, što i jesu osnovni principi na kojima se zasniva socijaldemokratija.  Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa teškim putem koje su morale da pređu i druge zemlje koje se danas smatraju za najrazvijenije, praveći komparaciju sa situacijom u BiH i tražeći konkretna rješenja.

Nikada nam nije bilo neophodnije da se okupimo oko jedne ideje i da krenemo sa reformskim pobljšanjima sistema, sprječavajući dalji odlazak građana BiH, prvenstveno mladih i da kreiramo državu za sebe, državu za sve građane Bosne i Hercegovine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu