USK

Realizacija pomoći općinama Cazin, Bihać, Sanski Most i Ključ

Premijer USK je zatražio da se u okviru raspoloživih sredstava jednokratnom finansijskom pomoći zastupe porodice iz općina ovog kantona čiji su stambeni objekti oštećeni ili uništeni usljed poplava ili ugroženi klizištima

Slika

Direktor Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima Jasmin Jaganjac posjetio je danas Unsko-sanski kanton i razgovarao sa kantonalnim premijerom Hamdijom Lipovačom o realizaciji sredstava za pomoć općinama Cazin, Bihać, Sanski Most i Ključ, te budućim efektima doznačene pomoći Federalnog fonda.

Jaganjac ovih dana na terenu dogovara provedbu mjera za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće.

Premijer USK je zatražio da se u okviru raspoloživih sredstava jednokratnom finansijskom pomoći zastupe porodice  iz općina ovog kantona čiji su stambeni objekti oštećeni ili uništeni usljed poplava ili ugroženi klizištima.

– Tokom narednih dana, u dogovoru s načelnicima općina, kandidovat ćemo i projekte za finansiranje iz sredstava Fonda za obnovu oštećene putne infrastrukture, kazao je Lipovača.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.