OO SDP Konjic

Razmatranje Prijedloga budžeta Općine Konjic

U prostorijama SDP BiH OO Konjic održan sastanak vijećnika SDP-a u Opštinskom vijeću Konjic i predsjednika osnovnih organizacija SDP BiH OO Konjic, koji su učestvovali na održanim javnim raspravama o Nacrtu budžeta Opštine Konjic za 2020. godinu.

Navedeni učesnici javnih rasprava su podnijeli detaljan izvještaj, vezano za zahtjeve građana i prioritete koji su istaknuti na tim skupovima.

Najviše zahtjeva učesnika javne rasprave se odnosilo na potrebe građana za infrastrukturom i konačnom realizacijom kapitalnih projekata, koji su, godinama, sastavni dio Budžeta Opštine Konjic, a do sada nisu realizovani.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu