Brčko

Rahić tradicionalno uz SDP Brčko distrikta BiH

Pozivamo sve građane da svojim prisustvom uveličaju Centralni promotivni skup SDP BiH koji će se održati večeras na SRC ”Blatuša” sa početkom u 19,00 sati

Slika

Socijademokratska partija u Gornjem Rahiću predstavila program i kandidate za predstojeće izbore u Bosni i Hercegovini.

“Mi iz Rahića nećemo dopustiti da na izborima pobijedi iko drugi nego SDP, jer vi znate da je sa SDP-om Rahić najviše dobio u infrastrukturi. Isto tako znate i da ljudi sa SDP-ove liste nisu izdali 92. i sigurno nećemo izdati ni 2012. godine”, poručeno je na skupu.

U ime mladih Jasmin Krako je govorio o programu SDP-a, naglasivši da se on bazira na jačanju ekonomije, ali i socijalnoj pravdi i jednakosti za sve.

Profesor dr. Mustafa Sinanagić je u svom istupu posebno naglasio da SDP ima program za jačanje ulaganja u poljoprivredu, ali ne na dosadašnji način, već kroz premije kroz koje će ojačati razvoj proizvodnje i zapošljavanja u ovoj temeljnoj privrednoj grani.

Dok smo rukovodili Distriktom pokazali smo da znamo realizovati programe zapošljavanja i ekonomskog prosperiteta, a tako će biti i nakon 12. oktobra, istakao je u svom obraćanju Esad Atić, predsjednik brčanskog SDP-a.

Prisutnima su se obratili i kandidati za Parlament FBiH Egrin Huseinović i Admira Ramić.

Pozivamo sve građane da svojim prisustvom uveličaju Centralni promotivni skup SDP BiH koji će se održati večeras na SRC  ”Blatuša” sa početkom u 19,00 sati.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.