Aleksandar Vuković

Radojičiću podnesi ostavku, jer si nesposoban da upravljaš Banja Lukom!

Aleksandar Vuković, član Glavnog odbora i potpredsjednik Gradske organizacije SDP BiH Banja Luka, smatra da Igor Radojičić, gradonačelnik Banja Luke, zbog nedavne afere i banjalučkom Centru za socijalni rad, mora odmah podnijeti ostavku.

„Zbog afere i zloupotrebe položaja pri dodjeli pomoći Centra za socijalni rad, isključivo članovima SNSD-a, te kako nisi gradonačelnik svih građana Banja Luke, pozivam te da podneseš ostavku!

Postoji indicija i da si nalogodavac ovog teškog krivičnog djela i to u uslovima vanrednog stanja. Na osnovu toga, bićeš predmet i krivične prijave za navedeno.

Od ranije mi je poznato da si tip bez bontona i empatije. Nemaš ništa, a naročito kulturu sažaljenja i saučešća. To si pokazao u slučaju nastradalog Davida Dragičevića, a potvrdio u nedavnoj izjavi o preminuloj porodici od korona virusa.

Za tebe su građani Banja Luke brojke i slova u svrhu samo tvog političkog poltronstva i opstanka. I danas, ostavljaš sirotinju bez najosnovnijih životnih namirnica zbog svoje frustracije i neminovnog pada sa političke scene.

Nauštrb tuđe muke i bijede potkupljuješ svoje biračko tijelo i kupuješ status. Treba ti na takav način podrška u vlastitoj stranci, a to je jadno i žalosno! Nisi čak ni sposoban da kontrolišeš viber grupu, a da te neko ne kompromituje.

I tvoji partijski drugovi su te „provalili“, od Umićevića, pa izgleda i Dodika. Inače, ne bi po kuloarima bio tema da si politički incident i promašaj. Predmet si viceva i ismijavanja većine odbornika u Skupštini Grada. Samo, sličnog ste soja, pa i oni perfidno čekaju da ti vide ledja.

Na prošlim opštim izborima si svakako došivio poraz i dobio poruku da te Banja Luka ne želi“, naveo je Vuković.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu