Twitter

Radojičić nije ni znao da se BiH plasirala na SP, o tome ga obavijestio Magazinović

Primjer toga je Igor Radojičić, predsjednik Narodne Skupštine RS-a i potpredsjednik SNSD-a, a o svemu ga je informirao Saša Magazinović, poslanik SDP-a u Predstavničkom domu PSBiH.

Slika

Rukometaši Bosne i Herecegovine plasirali su se na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Sinoć su svečano dočekani nakon što su doputovali iz Rejkajvika gdje je pao veliki Island. Ipak, neki u BiH nisu znali da se BiH plasirala na SP, piše novinska agencija Patria.

Primjer toga je Igor Radojičić, predsjednik Narodne Skupštine RS-a i potpredsjednik SNSD-a, a o svemu ga je informirao Saša Magazinović, poslanik SDP-a u Predstavničkom domu PSBiH.

Naime na Twitter profilu Magazinović je upitao Radojičića da li zna da se BiH plasirala na SP u Kataru, na šta je Radojičić odgovorio da nije znao?!.

– Ne znam da li si upratio. Plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo u rukometu uz veliki doprinos Banjalučana – napisao je Magazinović.

Radojičić je odgovorio sljedeće:

– Nisam. Čestitam selektoru Markoviću i igračima – odgovorio je Radojičić.

Ne treba ni čuditi ovaj podatak, jer u jutarnjem programu RTRS-a dan poslije utakmice nije ni spomenut plasman rukometaša u Katar, ali je dva tri puta plasirana informacija da je BiH izgubila od Argentine na SP u Brazilu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.